”Aceasta carte e o casa mare cu masa asternuta cu bucurie, la care e poftit oricine doreste.” Ioana Parvulescu

Am emotii sa prezint aceasta lansare de carte. Cred ca este primul proiect de acest gen la noi, la scrierea ei contribuind 20 de intelectuali romani.

Intelectuali la cratiţă-Amintiri culinare şi 50 de reţete este o altfel de carte de bucate, diferita de cele cu care eram obisnuiti. Este mai degraba o carte de emotii si  de amintiri, presarata cu arome culinare. Retetele sunt toate personalizate si prin urmare, unice.

Autorii povestilor cu bunataturi sunt: Adriana Babeţi, Adriana Bittel, Ana Blandiana, Emil Brumaru, Mircea Cărtărescu, Marius Chivu, Livius Ciocârlie, Neagu Djuvara, Gabriel Liiceanu, Dan C. Mihăilescu, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu, Oana Pellea, Monica Pillat, Andrei Pleşu, Tania Radu, Antoaneta Ralian, Grete Tartler, Vlad Zografi.

Pretul cartii este de 37 RON, iar prefata si coordonarea editoriala apartin doamnei Ioana Parvulescu. Ilustratiile: Mihai Cosuletu

Asadar, joi, 5 aprilie, ora 16.30, la Green Hours, pe terasă va avea loc lansarea cartii Intelectuali la cratiţă-Amintiri culinare şi 50 de reţete –editura Humanitas, în prezenţa autorilor.

Citeste prefata si cuprinsul cartii aici.

Carte de bucate: Intelectuali la cratita-Amintiri culinare şi 50 de reţete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *