de ce nu e bine sa slabesti atunci cand este iarna si frigAm primit un mail care avea un punct de vedere destul de interesant, si cu voia autorului il reproduc aici.

“Stiti, ma gandeam, citind articolul despre cum ne afecteaza frigul pofta de mancare, ca cei care slabim avem o problema in plus. Si anume aceea ca hotararile “capitale” pe care le luam in ceea ce ne priveste le luam in noaptea de Revelion. Cred ca cei care vor sa se lase de fumat si cei care vor sa slabeasca sufera toti de acest sindrom al listei pentru anul ce vine. Cum dupa Revelion incepe cu adevarat iarna si frigul isi intra in drepturi, rezultatele nu sunt cele mai grozave si riscam sa ne descurajam. Eu recunosc ca asa am patit si anul trecut, si anul asta. Acum insa mi-am reajustat un pic planurile. Acum sunt in perioada in care trebuie sa ma mentin, si din martie ma pun serios pe treaba, cu verdeturi neaose, cu alergat si cu tonusul optimist al primaverii. Zic bine?” Marian D.

Marian, numai tu si timpul puteti spune daca ati zis bine. Mie mi se pare interesant ce ai observat, dar exista un pericol in tipul asta de rationament. E posibil ca mutarea Revelionului in martie sa dea gres din cauza asteniei de primavara. Si la fel, sa mai amani momentul in care incepi sa te ocupi de tine insuti. Sau poate cei care ne citesc au o alta parere?

Oricum ar fi, iti urez multa bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *