Nu vrei o carte? 03.06.2012

Dupa cum probabil stii, n-am gasit pe cineva caruia sa-i dau carti nici saptamana trecuta. Orice rau spre bine, pentru ca daca n-a fost sa dau doua, acum o sa dau trei:

alimente care stimuleaza imunitatea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reiau “mecanismul”:

Cartile sunt: “How to cook with herbs”, ย “Mituri, fobii si adevaruri despre alimente”, si proaspat-achizitionata de la Bookfest via Polirom: “Cum sa ne stimulam sistemul imunitar- Alimente cheie pentru dezvoltarea mecanismelor de aparare”.ย Ca sa nu aleg eu cui le dau, le voi oferi celui care ghiceste primul numar din seria de 6 – extras duminica, 3 iunie 2012, la Loto “6 din 49”. ย Subliniez: un singur numar poti alege, pe cel care crezi tu ca va fi primul din seria de 6, pe care mai apoi il postezi la comentariile acestui articol. In cazul in care doua persoane aleg acelasi numar, prioritate are primul. Cam asta e tot. Nu ar fi rau sa spui si altora, sa dai un share – bineinteles DUPA ce ti-ai ales un numar, ca sa nu te concureze direct ๐Ÿ™‚ Bafta!
Sa nu uit: trimit cartile gratuit doar in Romania. Iau in calcul doar pe cei care au ales un numar pana sambata, 2 iunie 2012. Castigatorul are o saptamana dupa extragerea din 27 mai 2012 sa-mi trimita datele de contact pe adresa nutripedia.ro[arond]gmail.com. In caz contrar, le dau altcuiva ๐Ÿ™‚

In rest, ce-ar mai fi? Sper sa castige cineva saptamana asta, sa nu fiu nevoita sa ma duc la un moment dat cu un raft de biblioteca sa il expediez prin posta ๐Ÿ™‚ Daca e sa mai apara ceva, daca mai am ceva de dat, ne gasim tot pe Facebook. Numai bine!

Nutripedia

Ca sa fii sigur ca nu-ti scapa nimic, e bine sa devii fan Nutripedia pe Facebook. Acolo vei fi la curent si cu toate aparitiile de pe site, dar vei avea acces si la concursuri, sondaje, vouchere si tot felul de alte lucruri minunate.

You may also like...

9 Responses

 1. Madalina A. says:

  Buna,

  Inainte de toate trebuie sa spun ca am zambit cand am citit ‘mecanismul’ care sa ma noroceasca si pe mine cu o carte ๐Ÿ™‚ carti, carti, carti ๐Ÿ˜ก am sa zic sa fie nr. 12.

  Ziua buna!

 2. Madalina A. says:

  trebuia sa fie numai smiley-faces :))

 3. Ana says:

  merg tot pe 19.

 4. Mirela Rugina says:

  13 ๐Ÿ™‚

 5. Ionut Barau says:

  Bunza ziua.

  Numarul ales este 22.

 6. Andreea Alexandra says:

  11
  aveti noroc ca vin in tara in vara asta, ca, daca nu, trebuia sa le trimiteti international ๐Ÿ˜€

 7. Nutripedia says:

  12, 19, 13, 22, 11 -pana acum.

 8. anadrian says:

  Sa fie un 36.

 9. Cori Covaci says:

  eu tot 18, poate poate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *